Hästarna i mitt stall



Eftersom jag står på ridskolan så skulle jag isf ha cirkus 54 hästar att skriva om ;)
Men jag misstänker att det som är av intresse är om de andra privathästarna?
Vet inte om deras ägare uppskattar det, men jag kan skriva lite kort om dom men tänker inte lägga upp några bilder tyvärr :)

Den första är då Annies ena häst, Day Walker. Dw är en liten fuxvalack född 05 som annie köpte förra sommaren. Dessvärre har han varit förföljd av olika skador, men när han väl är igång är han helt sjukt fin!

Infiniti, eller Iffe, är Kristins häst som hon har köpt av Annie (som har fött upp honom). Han är stor och svart, och även han född 05. Han är avlad för dressyren, men Kristin har skolat om honom till en riktigt duktig hopphäst!

Indeed, eller Piffe, är också Annies häst och Iffes brorsa. Han är född 07 och alltså under inridning.

Fredag, eller Frida, är numera Jennifers ponny. D-ponny, fux född 97. Välutbildad (FEI) och fin ponny som Hannah köpte förra sommaren, men som Jennifer nu har tagit över.

Moonlight Shadow är då Hannahs nya ponny (inte så ny längre). C-ponnysto född 97 (tror jag) som har gått SM med tidigare ryttre.

Sen har vi Gabryel, Lollos häst som inte har stått i V-by mer än en vecka. Han är iaf född typ 97 tror jag, e.Briar. Riktigt läcker är han iaf!

Sist ut är Jennies nya häst, Lillen (vet inte vad han heter på riktigt, feba.. någonting :P). Inte så stor men väldigt välutbildad! Tror de n har gått upp till typ St. Georg eller nå sånt :) Har inte heller varit i v-by så länge, bara sen i söndags.

Det är alltså de privathästarna som står i Vällingby! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0