Imorgon: klubbtävling

Att DAndy drog av sig skon innebär ju också att jag inte vet om jag kan starta på klubbtävlingen imorgon. Han ska gipsas imorgon bitti och sen får vi se om han kan gå ordentligt eller om han är halt. Ska jag starta så ska jag tydligen rida La:6.. känns ju inte sådär jättebra kanske ;)
Annelie: Ska du starta tre hästar så måste du ju vara lite wild and crazy med någon av dem!
Nä men anledningen till att det blev just La:6 var att jag ville rida La och då var jag tvungen att starta sist. För först är det Lc, sen Lb:1 där kim ska starta, sen Lb:2 där Theo ska starta. Det innebär att först är det kort bana och sen lång bana. Och jag hinner inte rida Dandy sist i Lb:1 eftersom det bara är 4 st efter Kim på korta banan. Så då var jag tvungen att rida på lång bana. Mitt förslag var att rida La:4, det har jag ju ridit förut och det var inte jättesvårt. Men nej, Maggan hade inga program till det, utan det enda som fanns var La:6..

Har kollat igenom programmet lite och kan ju säga redan nu att jag kommer dö! helt seriöst! Alla dessa jävla halvvolter! Usch, hoppas nästan att Dandy ska vara halt imorgon ( fast att han är frisk igen på söndag :P) :P

Nej, nu jävlar taggar vi järnet inför imorgon! Får hoppas att alla mina fina pållisar springer så fint som jag vet att dom kan! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0