Hästarna på Hogsta


Absolut!
Vi tar väl dom i bokstavsordning då ;) Jag vet inte så jättemycket om alla hästarna, men jag skriver väl det jag vet ;)

Aquila, sto född 2002 e. Quite Easy som Josephine lånar. En superfin häst som gick Intermediere när hon var 7 år. Har inte sett henne så många gånger, men hon är riktigt fin! Trots att Aquila är väldigt liten så ser Josephine otroligt liten ut på henne, tror inte alls det beror på att hon är smällfet?! Aquila alltså, inte Josephine ;)


Candy Man är en gigantisk (178cm) skimmelvalack född 1998 e. Calido. Han rids och ägs av Emma och har tävlat 1.40 hoppning och Grand Prix dressyr! Hej allround häst?! ;) Han har varit skadad rätt mycket och har inte tävlat på rätt länge nu, men i debuten i september gick han en Msv A:1 på 65% och blev 4:a.


Fanelia är ett fuxsto född 2002 (?). Rätt stor (alla är stora i mina ögon.. :) ) men inte så maffig. En riktigt fin häst men som har lite egna idéer ibland.. Hon har ett fel i ryggen/korset (vet inte riktigt) som såklart gör att hon får ont. Väldigt synd på en så fin häst! vet faktiskt inte hur mycket hon startat osv. Hon ägs och rids av Emma.


Lustig (Ludde) är en valack född 2003 e. Lerado. han ägs och rids av Ulrika, men Emma tävlar honom. Hörde av någon (minns inte av vem, ingen på Hogsta iaf) att han hade varit bästa 7-åring eller 6-åring? i Danmark. Riktigt fin häst är det iaf och Emma har startat honom upp till Msv A (tror jag, vilken koll jag har.. :P)


Midt-West Casino (Helge) är en valack född 2004 e. De Niro. Helge är tjock och maffig och står på konstant bantning! En mer matglad häst får man nog leta efter.. ! ;) Han är iaf riktigt fin och rör sig bra. Gick breeders nu i veckan, blev femma i första kvalet och kom tyvärr näst sist i finalen eftersom domarna inte riktigt verkade gilla deras uppvisning :( Helge är sne i typ korset, vilket såklart försvårar det lite för honom. Det gör också att han ser mycket tjockare ut på ena sidan! :P Han ägs och rids av Emma.


Presgo är Ulrikas nya hopphäst. han har bara varit på Hogsta i ca en månad. Vet inte mycket om honom alls förutom att han är stor och brun. "Han gillar inte havre, täcken och människor men han gillar Sam och att hoppa!"

Qui är ett otroligt vackert sto född 2003 e. Quite Easy. Hon ägs av Elisabeth men tävlas av Emma. Qui gick 7-års klassen i Flyinge nu i helgen, men gick tyvärr inte till final. Tror inte att hon har varit hos Elisabeth så länge, men Emma har startat henne upp till Msv A (?).


Ragazza är Marias häst. Vet inte mycket om henne alls förutom att hon är väldigt liten. haha! Har för mig att hon förut hade problem med typ rygg och ett bak knä kanske (?)

Sam är en valack född 2004 e. Mermus R. Sam är Ulrikas andra hopphäst, men han är inte så rutinerad än. Riktigt jobbig är han dessutom i stallet! Eller ja, han är väldigt snäll men ingen missar att han är där om man säger så ;)

Vladimir är Elisabeths andra häst. Han är född typ 2003(?) och otroligt fin! Helt klart något av de finaste man sett! När han värms upp så travar han som en ponny, men när han kommer igång så har han en trav man sällan skådat! otroligt fina framben! Han ägs som sagt av Elisabeth men har tävlats av Emma.

Kommentarer
Postat av: danskeeeen!

Å, de är så fina allihopa, riktiga gullisar!

2010-10-25 @ 16:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0