Tips: vita lindor

När jag skulle träna för Anna Blomgren första gången för ett år sedan så sa annie att jag inte fick åka utan vita lindor och vita boots!
Numera har jag alltid vita lindor om jag tränar för någon annan. Skulle jag ha det när jag tränade för annie så skulle jag behöva vääääääldigt många par eftersom jkag tränar för henna flera gånger i veckan vanligtvis!

Det finns ju en hel djungel av vita lindor. Allt från billiga på hööks eller börjes till dyra från Mia´s och BR.
Mina absoluta favoriter kommer från Glen Gordon. Dom gick på 375 kr på Hogsta Ridsport. Köpte dem i somras men de har ändå hunnit med ett par tvättar och är fortfarande lika fina!
Mina vita från Mia´s har varit med om ungefär lika många tvättar. De är dock redan väldigt noppriga och fula. Tack och lov bara på insidan, men iaf! köper man ett par lindor för nästan 400 kr så vill man gärna ha lite kvalité på dem! Dock tycker jag de är väldigt bra eftersom karborren är så lång, så rädd för att den ska gå upp behöver man aldrig vara.

Mina andra favoriter köpte jag för 40 kr på Börjes (på Globen) för många år sedan. De är definitivt dem jag använt mest, och de är lika snygga fortfarande! Karborren är lång också så det finns egentligen inte så mycket att klaga på! eller den enda nackdelen är att de är väldigt smala, men de är väldigt långa så det funkar bra ändå!

Vilka lindor tycker ni är bäst?

 

Fleecelindor


Kommentarer
Postat av: Jenny

Horze tycker jag har rätt trevliga lindor också...till bra pris...

2010-10-30 @ 13:55:16
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0