19/9 2010

Idag är det exakt ett år sedan Dandy blev min! Han var världens finaste då, och det är han fortfarande <3

Jobbade hela dagen på Hogsta vilket gick bra förutom att vi inte var klara fören vid 6 (slutar egentligen 5). Då fick jag skjuts av Clara till stallet eftersom jag skulle träna Dandy för annie.
Mamma hade borstat honom och plcokat fram alla grejer så det var bara klä på honom och gå ut.
När vi kom in i ridhuset så var han ett riktigt pain in the as.. Galet seg och det gick inte att böja elelr ställa åt något håll. Så jag fick börja med att rida honom i galopp och stå i lätt sits och fräsa på lite på långsidorna.
jobbade mycket i trav sen och hitta takten, rakrikta och ställa. Satan vad svårt det är och vilken jävla träningsvärk jag kommer ha i magen imorgon.. !
Men efter en ganska lång stund så släppte det och vi fick till det helt okej. det var inte jättebra, men det var stor skillnad från när vi började! Framförallt så blev galoppen väldigt rund och fin! Han gjorde en ökning på en långsida som var dunderbra! Han längde verkligen!
Så ja, jag är ändå nöjd med att skillnaden blev så stor från början till slut!

Ska träna för annie imorgon igen.
Hon tyckte att vi skulle åka till Nyköping nästa helg. Jag tycker egentligen inte det, men verkar inte som att jag har så mycket till val ;) Det gör ju ändå ingen skillnad om jag stannar hemma eftersom jag ändå inte kan träna på klubbtävlingen.
men vi ska rida honom tillsammans hela den här veckan och verkligen få loss honom och få honom att lyssna ordentligt! Så får vi helt enkelt hoppas att han iaf tänker springa fort.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni tänker inte kolla honom hos vet igen? Ofta kan ju hästar som har ojämn eller tappar bjudning helt ha något kroppsligt fel.

2010-09-20 @ 18:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0