29/9 2010

Ni får ursäkta min fruktansvärt dåliga uppdatering! Hade tänkt skriva igår kväll, men jag somnade på soffan och vaknade inte fören vid 3.30.. ;)

Dandy går iaf lite grann just nu. Red i måndags och igpr longerade jag. När jag red då i måndags så kännde man på hela honom att viljan verkligen finns där, men det är som att kroppen inte riktigt orkar med. Han lyssnar jättebra på skänkeln och gör igångsättningar som är värda en miljon, sen springer han kalasfint ett varv, men sen är det som att det tar stopp i hela kroppen... dessutom måste jag balansera upp hela honom på ett helt annat sätt än vad jag behövt göra tidigare. Men han kämpar på så mycket han bara klarar av...!
Igår när jag longerade så syntes det att han inte är helt fräsch. han ser inte halt ut, men ojämn. Framförallt så ser man på honom att han har svårt att balansera upp sig själv ordentligt, antagligen för att han inte vill belasta ena benet tillräckligt mycket. Så det syns u att han får det lite svårt när jag inte kan hjälpa honom med balansen!

Idag tar annie hand om Dandy, men jag har inte pratat med henne än så jag vet inte hur det har gått eller vad hon har gjort. Men vi fortsätter hålla igång honom lite lugnt tills dess att veterinären kommer i nästa vecka! Har dock avanmält tävlingen som var i Rimbo nu i helgen. Kan ju inte åka med en häst som inte är 100 fräsch! ;)
Väldigt synd då jag skulle ha startat både Lag03 och La:p1, två program som verkligen passar Dandy!


Dampisen i lördags när vi var ute på promenad :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0