Shopping

I helgen är det rea både på Hogsta Ridsport och på Lyckås Ridsport. Båda butikerna ligger högt upp bland mina favorit hästaffärer.
Det som står högst upp på inköpslistan är faktiskt täcken! Jag har hur många täcken som helst, men den här gången är jag faktiskt i behov av två stycken.
Det första är ett fleecetäcke med  hals. Dandy är ju expert på att rulla sig när han är nybadad, så för att hindra att han skitar ner manen precis innan tävling så skulle ett halstäcke i fleece sitta riktigt fint!
Sen skulle Dandy även behöva ett lite tjockare innetäcke. Han har ett tunnt och ett jättetjockt, ochdet tunna har han på sig redan nu.. ;) Det är ju inte direkt jättebråttom meddet, men när det ändå är rea så kan man ju lika gärna passa på! Dessutom har Hööks 15% på alla täcken just nu! :)
Sen har jag också hittat ett skrittäcke på Hööks som skulle göra sig bra på Dandy :D Det är det brunrandiga skrittäcket som är en kopia av Rambo täcket! Såå snyggt är det, och inte särskilt dyrt!

Skrittäcket från Hööks! :D


Kommentarer
Postat av: Jenny

Konstigt att man alltid behöver täcken fastän man har hur många som helst...hehe... :)

Det där ridtäcket är supersnyggt och jag har också handlat det! Har även spanat in fleecetäcket i samma mönster (jag älskar ju originalet men kan man få en kopia för mindre än halva priset så är det ju helt klart bättre).

2010-09-22 @ 14:33:09
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0