14/4 2011 MusseMus

Åkte som sagt till stallet på kvällen för att rida MusseMus! Eller först mötte jag ju upp Frida, Pellen och Pernilla vid statoil och vi köpte glass som vi sen åt i solen! Sen skjutsade Frida mig på pakethållaren upp till stallet :D Gött att slippa promenera!

Vi skrittade först ett varv runt galoppbanan och sen gick vi in i paddocken och red. Musse var hemsk i början, alltså verkligen ett pain in the ass! Det släppte dock ganska mycket och på slutet blev han ganska avspänd iaf. Dock hade jag ungefär hela hästen i handen, och även om det vart liiite bättre så vart det aldrig så bra som jag ville ha det. Dessutom har jag helt slutat rida i galopp nu av någon anledning... Den är så himla svår när jag inte har 100% hjälp, så då blir det att jag avstår den. För om jag rider i galopp när han inte är avspänd i traven så blir det bara pannkaka på en gång. Rider jag i galopp när han är avspänd i traven så är jag så rädd att förstöra det. Det blir ju lså att jag mesrider lite för mycket.. För jag vill ju att vi ska ta oss framåt, men jag är rädd att förstöra det vi har jobbat oss fram till!
Det är inte lätt det där.. Jag skulle ungefär behöva rida varje dag för att verkligen få till det, men nu går ju inte det varken för mig eller för ridskolan ;) Dock känns det skönt att jag inte ska tävla honom i påsk eftersom det inte har gått så bra på sistone lixom! ;)

Efter vi hade ridit så skyndade vi oss att göra iordning hästarna för att sen ge oss ner till Grimsta fältet för att springa(gå..) Ljusruset! Haha jag, Pellen och Pillan sprang på rakt spår och gick i uppförsbackarna (och tog sats i nerförsbackarn.. (a) ). När vi kom i mål fick vi dock varken banan eller dricka (ledsna cheeyeer!), men vi fick istället tre gratis tränigspass på World Class! Inte helt fel!

´Slutligen åkte jag och Mamsen ut till stallet för att klä på Dandy och ge honom nytt vatten eftersom jag inte hann byta det imorse.

Imorgon står först skolan på schemat, därefter blir det jobb på eftermiddagen och sen ska jag rida lektion!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0