14/4 2011

Var ju uppe i stallet imorse och red på Dampisen. Han skötte sig ganska bra, men han var ju lite seg eftersom han inte hade gått i hagen innan. Han blir alltid lite segare då, men det är inte alls lika mycket längre :) Joggade iaf bara i ca 30 minuter och red mycket övergångar från och till alla olika gångarter. Han gjorde några superfina övergångar från galopp till trav, som brukar vara den svåraste övergången!
Skrittade av en sväng ute och sen fick Dandy sig ett ordentligt vårbad. Han skötte sig väldigt bra, utom när jag skulle spola ansiktet.. Finns nog inte mycket han ogillar så mycket som att få huvudet spolat ;)
När jag ställde in honom så kastade han sig ner i spånet och rullade. D'refter fick han nått jäkla spel.. Han stod i boxen och bockade och sparkade bakut! Han gjorde så när vi var i Högbo, men jag har ingen aning om vad det beror på! Någon som vet?

Nu ska jag snart ta och plocka ihop mina saker och ta mig ner till statiol. Ska möta upp Frida, Pellen och pernilla där och så blir det lite glass innan jag åker pakethållare till stallet.. :D

Återkommer ikväll!
sooooo long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0