20/4 2011 Musse

Åkte som sagt till stallet en sväng för att gå med Dandy. Benet var mycket finare än igår även fast han stått still i ett par timmar. Men jag tvättade rent såret och gick ut och gick 25 minuter. Dampisen var faktiskt supersnäll och skrittade på riktigt fort! Det där med att skritta fort brukar inte vara Dandys starkaste sida... T.ex. när han ska in från hagen, antingen så studsar han hela vägen upp, eller så får man släpa honom efter sig. Det finns lixom inget mellanläge!

Åkte upp till v-by stallet sen för att rida lektion på lille Musse. Gick inte alls idag (ungefär som vanligt numera..), och jag fick sitta och rida i skritt i 50 minuter. För är det något jag har lärt mig så är det att på den ponnyn börjar man inte trava förens man har fått tag om skritten. Det är lixom helt lönlöst att ens försöka sig på att trava innan han kommit loss i skritten. Och dagar då han inte kommer loss, ja då får man helt enkelt nöja sig med att sitta och skritta hela passet...
nej usch, det var inte alls roligt att rida idag. Musen är rolig när han släpper efter och går bra, men innan det är han ett jävla monster. och då kan jag tillägga att det är faktiskt inte särskilt ofta som han släpper till.. Så ni förstår kanske vart jag vill komma? Det är inte längre roligt att komma till stallet och varje vecka få börja på -1.. Nej, jag känner att Musen inte riktigt är rätt för mig, för mig är det alldeles för viktigt att det går bra (dålig egenskap...) och på en ponny som Musse så måste man verkligen kunna ta att det inte alltid går så bra.
Fia vill iaf att jag ska rida på Theo, vilket vore roligt att få göra sista månaden. Men vi får väl se.

Imorgon har jag hur mycket som helst att göra. Vet inte riktigt hur jag hade tänkt hinna med allt, men det får gå helt enkelt. Dampisen ska trimmas ordentligt inför fredagen + gå på promenad. Dessutom ska han badas och allt ska packas. Struntar faktiskt i min lektion på v-by imorgon. Har verkligen ingen motivation alls till att ens åka dit, synd bara att jag sen ska spendera en hel helg där?! Men men, det är trevliga människor och ska bli kul att se fina hästar på måndagen :)

Nu ska jag nog snart ta och dejta kudden! Är så galet trött!

Gulle <3


Kommentarer
Postat av: Helena

2011-04-22 @ 20:14:06
Postat av: Helena

Vad tråkigt med musse. Kommer du inte till oss då första maj? :/

2011-04-22 @ 20:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0