21/4 2011

Var i stallet vid strax efter 9 imorse, eftersom jag skulle rida lektion vid ca 9.45. Dampisen var ju ute i hagen när jag kom, så när jag skulle gå ner och hämta honom låg han där och sov! Så himla söt var han! Så jag gick in och gosade med honom en stund, innan jag var tvungen att tvinga upp honom... Han låg hellre kvar där ute :) Men det är ju skönt att han är så pass avslappnad att han tillomed kan ligga och sova ute i hagen! :)
Gjorde iaf iordning och skrittade fram länge eftersom Emma skulle komma lite senare.
När jag började värma upp känndes det inte alls så bra, men det blev bättre efter en stund. När Emma kom så satte vi på gramanen, eftersom han vart så fin dagen efter! Och han går verkligen så himla bra på gramanen!! Den sitter ju inte på för att han ska böja på nacken, utn för att jag ska kunna rida på lite mer. För när jag rider på framåt så blir han så himla stark, men med gramanen kan jag få honom mycket lättare. Dessutom blir jag lite feg när jag ska rida på framåt, framförallt när vi är på utebanan för jag tror alltid att han ska skicka av mig :P Men med gramanen på så vågar jag rida på framåt eftersom att jag då har något att ta i om han skulle dra iväg.
Han blev iaf superfin med gramanen på! Vi jobbade med att han skulle bli lite "eldigare" så att jag bara skulle behöva nudda med skänkeln så skulle han flyga fram. Det är ju sånt vi jobbar med varje gång, men ofta får man inte igenom det till 100%, och då är det bra att verkligen ta igenom det en gång. När han känndes bra framåt så gick vi in i ridhuset för att rida igenom programmet inför imorgon. Han vart lite seg i vänsterskolorna, men sen fick jag ett spö av Emma och då vart han superfin! Galoppen var väldigt bra, men jag måste ha lite mer fart för att få till den där supergaloppen som han egentligen har! Gjorde om skolorna till vänster sen när jag hade spöt, och då vart som super!
Han är så fin egentligen min lilla pluttis!
Skrittade av utomhus och sen fick Dampisen gå ut i hagen igen på en gång. Jag ska alldeles snart åka tillbaka till stallet för att bada honom och gå ut och gå en sväng.
Benet var iaf helt okej imorse men blev superfint efter att jag ridit.

Men nu är vi laddade till tusen! Första Div 1 omgången imorgon i Glada Hudik! Kommer bli kalaskul jö!! :D


Bild från augusti 2010!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0