2/4 2011

Har ju som sagt jobbat hela dagen, vilket gick bra. Red Dandy på eftermiddagen och han var piggelin! Så himla roligt att rida när han är såhär pigg och glad! Emma kommenterade också det igår att han såg väldigt pigg och glad ut!
Jag joggade ju bara, så red typ 20 minuter i trav och lite galopp. Bortsett från att han överlag känns mycket mer framåt och har lättare att komma igenom kroppen, så är det nog i galoppen som skillnaden är störst! Nu GALOPPERAR han iaf! Sista tiden hade vi ju så svårt att hitta takten i galoppen, men de här två dagarna som jag har ridit lite i galopp så har det varit så mycket lättare!!

Imorgon ska jag först till v-by stallet och hjälpa till på märkestagningen. Därefter ska jag testa att rida lite på MusseMus! Annie hade longerat honom nu på eftermiddagen och varken hon eller Lollo hade sett något, så vi testar imorgon så får vi se. Är han inte fräsch så är det ju bara ställa in honom igen ;)
Sen ska jag ut och rida på Dandy och därfeter ska jag eventuellt på ett hemligt litet "uppdrag".. Undra vad det kan vara?! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0