24/4 2011

Igår jobbade jag i stallet hela dagen. Eller ja, hela dagen var kanske att ta i eftersom Clara gav mig en redig sovmorgon :D Galet Gött! Men jag valde en bra dag att jobba på eftersom det var dunderväder och det bjöds på fantastiskt god tårta! Definitivt uppskattat!
Dampisen fick iaf vila, så vi var ute och gick 45 minuter och han var faktiskt ganska snäll!

Idag har jag hängt på v-by större delen av dagen. Det var ju lokala tävlingar för häst idag och våra ryttare lyckades riktigt bra! Erkan och Max lyckades rida ihop 71% i Lc:n och hamnade på en andra placering! helt galet bra av dom ju! Fia och Max 2 blev 5:a och maggan blev typ 8:a eller nåt sånt. Annie startade DW för första gången, och det blev 64% och precis utanför placering, tätt följt av Crillebooi och Pjotter. Fritte och Jasmin red ihop 62% och var några utanför placering, tätt följt av Crillebooi och hans My little pony Gideon! Roligt att alla våra ryttare i Lc:n var i den övre halvan!
I Lb:n vet jag inte hur det gick, hann åka iväg när halva klassen hade gått. Men jag och EllenV hade ett gött funktionärsuppdrag i Lb:n.. Vi hade insläppet, vilket innebar att vi kunde sitta ute i solen och schteeeeka ordentligt! haha ;D
Dessutom var Helle från Hästhoven hos oss och sålde prylar, så jag lyckades övertala mamsen att få ett par nya vita ridbyxor och en plastrong! Galet läckert var det höhöh :D

Dampisen fick iaf en vilodag idag också. Tror faktiskt han behövde det, med tanke på hur trött han faktiskt var när vi kom hem i fredags natt! Så vi var ute och gick i 45 minuter och han dummade sig inte en endaste gång!! Duktiga lilla ponny!

Imorgon väntar också en heldag på v-by, men då är det regional för häst. Ska bli roligt att få se lite fina hästar. Bl.a. så ska Emma starta Fanelia och Vladi, Elisabeth ska rida Qui och Linnea ska starta Rachman, bara för att nämna några. Sen är det massa fler "Hogsta-kändisar" som kommer :)


Erkan och Max!
Bilden snodde jag från Erkan, men jag misstänker att det är henne mor som är fotografen ;)

Hudik 22/4


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0