28/4 2011 ponny till salu...

Idag är han definitivt till salu.. Billig är han också, nästan gratis!
Jag tror minsann att min lille herre ville bevisa att han inte alls var någon gammal gubbe som nådde pensionsåldern inom 4 månader! Så istället for han runt som en virvelvind (5 år och hingst..) på vår lilla promenad... Eller så ville han bara bevisa för alla andra snygga 5- och 6-åringar som värmde upp på ridbanan inför tävlingen att han minsann också är ung och kul! Så vi avslutade den 15 minuter långa "promenad" vi hade hunnit med. Vi var då en boots fattigare och en nära-döden-upplevelse rikare! Vet inte om man ska kalla det att gå jämnt ut? ;)
Men eftersom prinsen fyllde år så fick han trots allt två morötter, även fast hela morotspåsen var tänkt till honom. Men han får se till att sköta sig imorgon så är resten av påsen också hans!

Åkte till v-by stallet på kvällen och red min lektion på Theotott <3 Vi var bara 4 st så vi skrittade ner till ängen först och sen red vi runt galoppbanan och avslutade med att hoppa hindrena på mitten av banan! Theotott tyckte det var superkul som vanligt! Han är verkligen en riktig liten stjärna! Dock fick han gå bakom Kexet. Kexet är väldigt liten... korsning shettis/welsh typ? Aa ni förstår kanske själva..? Men trots det så hade han lite svårt att hänga på snabba kexet när vi galopperade runt... Elelr ja, hade jag släppt fram honom hade han enkelt hunnit med, men eftersom han tappar båda bakbenen en kilometer bakom sig när man släpper fram honom för mycket så lät jag bli. Herregud, med tanke på hur framtung han blir då så hade han väl inte ens kunnat hoppa över den lilla grenen som låg på vägen.. ;)


Han kan faktiskt hoppa också, även om det ibland är svårt att tro! :)


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Vi har en tävling där du kan vinna ett par ridhandskar, var gärna med! http://ridersjumping.blogg.se/2011/may/bloggtavling-2.html#commentKram :)! Och ursäkta om du ej vill ha sådana kommentarer.

2011-05-03 @ 21:29:29
URL: http://ridersjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0