30/4 2011

Åkte upp till v-by stallet imorse för att spåna upp trailern och ställa ut skåpet. Plockade även hem massa saker som ska tvättas för att sen tas med till Hogsta. Åkte ut till Aba ridsport sen för att köpa en ny groomingbag, eftersom min är fylld med borstar numera. Och som sagts skulle väll Fritzel halshugga mej imorgon om jag INTE hade en ;P
Åkte ut till stallet sen och red på lilla Dampisen, som skötte sig riktigt riktigt bra! Började med att skritta ett varv ute och sen red jag några varv på utebanan för att se att han var snäll. Jag borde kanske ha tränat lite mer utomhus, men men nu är det för sent ;)
Gick in i ridhuset sen för att få igång honom ordentligt, och han blev riktigt fin faktiskt! hade honom väldigt bra framåt och jag kunde både rida på och ta tillbaka! Jobbade bara på att hela tiden ha honom med mig. Jag hade ju gramanen på och då vågar jag rida på mycket mer framåt, plus att jag ju kan hålla ihop honom mycket bättre i ökningarna där han gärna blir lite stark annars.
Red i typ 20 minuter och sen skrittade vi ett varv ute.
Därefter fick Dampis ett bad och medan han torkade passade jag på att putsa alla grejer och mocka.

Imorgon ska vi inte lasta fören vid halv 9, så det blir ju sovmorgon! Målet för morgondagen är att få till jämna program utan att han tvärdör inne på banan, men det känns som att jag har hittat ett sätt för att kunna påverka honom mycket bättre nu! Det klart det vore kul att få kval, men det är absolut inget mål och nget jag förväntar mig! :)

Nu ska jag snart vandra iväg till min käre vän Rebbis för lite valborgs middag :)

Håll tummarna imorgon kl 11.53 och 17.23!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0