4/4 2011

Dampisen har faktiskt sprungit väldigt snällt idag! I början var han lite seg, men det vart hundra gånger bättre och på slutet hade jag nästan lite svårt att bromsa! Älskar när han är så pigg och alert!
Galopperade gjorde han faktiskt väldigt bra idag, även om det vart lite dålig takt stundtals, men när det väl var bra så var det VÄLDIGT bra!
Red i en halvtimme ungefär, men red mycket i skritt. Ska rida lite mer de sista dagarna nu innan kiropraktorn kommer på torsdag.
Eftersom vi skrittade ut en sväng efter ridpasset så vart han ju självklart lerig (även om han undviker lera och vattenpölar så gott han kan.. ), så jag tog ut honom till spolplattan när vi kom upp. För ett år sedan krävdes det rejält med övertalning för att han öht skulle gå i närheten av något som skulle kunna likna en spolspilta. Han är ju definitivt inte rädd för det, men han gillar inte att bli spolad. Numera går han dock in i vilken spolspilta som helst utan minsta lilla protest (eller ja, en gång har det hänt att han inte velat gå in de sista 4 månaderna). Eftersom det inte finns några linor att sätta fast hästen på spolplattan, så fick Dandy helt enkelt stå själv. Trodde verkligen jag skulle behöva stå och hålla i honom för att han inte skulle gå ut, men han stod väldigt snällt ändå! Visst står han och lyfter hovarna hela tiden, men han står ändå kvar!

Imorgon slutar jag skolan redan vid 11 så då ska jag ut till Dandy. Tror dock att han får vila imorgon trots allt eftersom han har gått en hel vecka nu. Även om han inte har gått hårt, så har han varit i ridhuset precis varje dag. Så imorgon ska vi försöka gå en sväng utomhus om det inte spöregnar!
Därefter ska jag ta mig upp till v-by och eventuellt rida lite på MusseMus innan jag ska jobba. Vi får se vad som hinns med helt enkelt! :)


Kommentarer
Postat av: Katrine

Haha, underbar bild! :D

2011-04-05 @ 15:17:55
URL: http://ponnyprinzarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0