Dramaqueen?

När Dandy stod på Vällingby var han expert på att rulla fast i boxen, framförallt när han vissa dagar fick stå i en storhästbox. Men han får aldrig panik över att han sitter fast! Han ligger där och väntar på att någon ska komma och hjälpa honom loss igen!
Inatt hade han lyckats med det omöjliga kan man lugnt säga...! Han hade antagligen rullat sig och fastnat med ena bakbenet i ena maggjorden på täcket, och sedan typ trampat till så att gjorden kom runt bakbenet. Men han var lika pigg och glad för det imorse när Josephine hade fodrat. Sen när hon skulle leda ut honom i hagen så hade han minst sagt haft lite svårt att gå! Hon trodde att han hade brutit ett ben eller nåt, men så var det bara täcket som gjorde det lite besvärligt för honom!
Alltså här kan vi snacka oberörd ponny! Han sitter fast med ett bakben i täcket, och bryr sig inte det minsta förutom att han har svårt att gå! Vilken annan häst som helst skulle ju iprincip få totalpanik ;)
Att han är sådär oberörd är väldigt skönt. Han är ju inte rädd för någonting och bryr sig inte särskilt mycket om något inte sitter som det ska på honom. Dock kan det ju också vara en nackdel! T.ex. en gång när han rullade fast så märkte inte personalen något, utan han låg där rätt länge utan att göra något ljud ifrån sig innan dom hittade honom.
Men i det stora hela är jag glad över att han är så himla lugn när det gäller sånt! :)


Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Ojdå, haha :)

Håller med dig, andra hästar skulle ju få total panik ;)Men så skönt att han är lugn oavsett vad som händer :)

2011-04-02 @ 11:45:22
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0