Drömhästen - finns den?

Ja, det gör den!
I somras när jag började jobba på Hogsta och såg lilla Qui gå för första gången så insåg jag att det var min drömhäst, på riktigt! Där kan vi prata om hästen som har allt! Hon rör sig trevligt utan att det blir så mycket att det inte går att sitta på henne. Hon är otroligt snäll i ALL hantering och supersnäll att rida ut på utan att bli tråkig, för hon är väldigt pigg och vaken men skulle aldrig får för sig att göra något dumt! Dessutom är hon så otroligt okomplicerad och välvillig! 
Idag fick jag rida på denna lilla pärla, och då insåg jag ännu mer att det där verkligen är min drömhäst! Det var egentligen inte meningen att jag skulle rida på henne utan bara skulle leda fram henne innan Emma skulle rida. Men så var Emma lite sen så då tyckte hon att jag kunde sitta upp och skritta henne i ridhuset. Så när jag hade skrittat en stund sa hon att jag kunde börja trava henne och värma upp lite. Eftersom tanken bara var att jag skulle gå så hade jag ingentng annat än gummistövlar på fossingarna, men vad gör det? Behöver jag säga att jag kännde mig som en nybörjare i mina leriga gummistövlar?! ;) Iaf, hästen var helt amazing att rida på! Så jäkla snäll och rörde sig så mjukt! Underbart!
När vi bytte så att Emma tog Qui så frågade jag henne varför jag inte redan hade en sån häst ståendes i stallet? ;) Så ja, den enda nackdelen med denna lilla pärla är att alla tycker lika mycket om henne! :)

Men jag kan ju iaf säga att nu vet jag precis vad för typ av häst jag vill ha, även om jag aldrig kommer kunna få någon sådan! Men man kan ju alltid drömma! :)

<strong><span style="font-size: xx-large; font-family: Trebuchet MS;" mce_style="font-size: xx-large; font-family: Trebuchet MS;">Hogsta<br /></span></strong><span style="font-size: large;" mce_style="font-size: large;"><span style="font-size: x-large; font-family: Trebuchet MS;" mce_style="font-size: x-large; font-family: Trebuchet MS;">Emma och Qui</span></span>
Emma och Qui, MSV A september 2010


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0