Svar;

Linn om Bilder: MsvC V-by:
Varför tävlade Östertorps Jissa först en LB i helgen och sen en MSV?? Tkr att det är lite konstigt eftersom att det är så himla stor skillnad mellan de klasserna. Okej om det hade varit med olika ryttare men med samma ryttare som det va nu så känns det lite weird? Ute efter placeringarna och bara vill synas högt upp på resultatlistan? förstog inte riktigt grejen...

Svar: Msv C är, som alla vet, gamla La:5 och La:6. Och hade Jissa gått Lb:2 och La:5 hade ingen regaerat, det är ju ingen ovanlighet att man rider Lb och La på en tävling?! (okej, a5 och a6 var ju lite svårare än övriga La-klasser). Att Jissa först går en Lb är för att det är i den klassen den hästen har en chans! Msv C är en klass som hon inte riktigt är redo för ännu, men när vi ändå har det hemma så varför inte starta?! Ser faktiskt ingen anledning till att INTE starta när hästen gör alla rörelser som ingår, men kanske inte på samma nivå som många andra hästar gör. Och angående det där med att vara ute efter placeringar så tror jag själv att du kan se i resultatlistan att ekipaget INTE var ute efter placeringar! Jissa är VÄLDIGT stoig av sig, och vissa dagar går hon väldigt bra och andra dagar står hon helst stilla. Så att bara rida för rosetter är inget man gör på en sån häst ;)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åhh, var har du köpt de fina guldbootsen?

Vad har Dandy för storlek på sina Equiguard boots och på Hööks neoprene boots som du använder till vardags?

Tingeling har M i Equiguard bootsen och jag vet inte om de andra bootsen är mindre i sina storlekar så hon kanske ska ha L i dom?

2011-05-05 @ 15:49:53
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0