En liten tripp till akuten bara..

Fick helt stört ont i magen igår kväll. Men det gick över efter ett tag och jag gick och la mig. Hann väl sova sisodär en timme innan jag vaknar av att det gör så sjukt ont. Tillslut tvingade mamma med mig till akuten. Så vi var på akuten vid halv 6 imorse och då var det ju rätt tomt så vi fick komma in på en gång. Fick massa smärtstillande och tillslut kom dom fram till att det nog var njursten.. Herregud behöver jag säga hur gammal jag kände mig eller?! Njursten är ju sånt som gamla gubbar får..!!
Vanligtvis brukar man ju få vänta på röntgen i 1-2 dagar, men vi hade tur och fick tid redan vid 8.30. Jag åker ju till Skåne imorgon, så det gick minsann inte att vänta 2 dagar på någon röntgen ;)
Fick ännu mer smärtstillande och tillslut gjorde det iaf inte ont längre. Så nu ska jag käka massa piller i 4 veckor och sen ska jag tillbaka in på röntgen igen.

Så idag är jag glad att jag inte har någon häst som står och väntar på att bli riden! :) Jag ska försöka få med mig mamsen in till sthlms häsbutik eftersom de har rea på martha ridbyxorna! Har ju ett par jeans med skoning, men jag vill ha ett par utan också :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0