The end!

Mitt livs sista sommarlov börjar lida mott sitt slut.
Imorgon börjar skolan igen, och jag är faktiskt taggad! Eller ja, taggad kanske är att ta i, men på sätt och vis så ser jag fram emot att börja igen. För när första skoldagen är avklarad har jag gått första dagen på sista året och hur bra känns inte det?!
Enda sedan jag gick i åttan och några av mina kompisar tog studenten så har jag fasat för studenten. Jag har inte haft någon aning om vad jag ska göra efter skolan, och när skolan är slut börjar vuxenlivet och allt vad det innebär på allvar! Jag har tyckt det varit så skrämmande, skolan har lixom alltid varit en trygghet på så sätt - man har inte behövt bestämma vad man ska göra av sitt liv.
Men nu i somras kom jag fram till vad jag ska göra efter skolan. Det är nog ingenting jag vill göra för resten av mitt liv, men direkt efter skolan vill jag inget hellre! Vad det är tänker jag inte berätta, men ni kommer säkerligen att märka det när, och om, det blir av. Dock kan vad som helst hända och jag kanske ändrar mig helt och hållet, men i dagsläget är det här precis vad jag vill.

Jag ska göra mitt bästa för att hålla bloggen uppdaterad, men klarade jag det i våras så klarar jag det nu! I jämförelse med hur stressigt allt var i våras så kommer jag ha all tid i världen nu ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0