2012

Jag sa att 2011 skulle bli ett sååå bra år, Dampis och jag skulle få avsluta vår karriär på topp innan han skulle säljas vidare som tävlingponny åt en ny liten ryttare. Jag skulle ha sååå roligt! Roligt hade jag ju förvisso emellanåt, men i det stora hela så var det inte mycket som blev rätt..

Det började bra med Dampis, men slutade dåligt.
Det började bra med Frida, men slutade dåligt.
Det började bra med Royne,
och nästa år ska vi fortsätta precis lika bra!

Jag vågar inte länger säga att det kommer bli bra, för det blir aldrig som man tänkt sig. Men jag är åtminstone galet taggad inför nästa år. 2012 innebär inte bara att jag och Roynis får vårt första riktiga tävlingsår tillsammans, utan jag tar även studenten och ska alltså börja jobba på riktigt.. Det är dags för mig att bli vuxen..!

Dock har jag ett litet problem - jag vet inte vilken klubb jag ska tävla för?!
Jag har alltid ridit för Vällingby, det har ju varit mitt "hem". Inte ens när jag flyttade med Dampis till Hogsta slog tanken mig att tävla för någon annan klubb. Planen var ju att jag skulle tävlat lite på MusseMus under våren (dock blev det ju inte så eftersom jag inte riktigt orkade med honom till slut), och då kunde jag ju inte rida för någon annan klubb än vällingby.
Nu rider jag ju inte ens kvar på Vällingby längre, har egentligen ingen anknytning alls till klubben. Så jag står inför det svåra valet att välja klubb inför nästa år. Hogsta har så väldigt många tävlingsryttare och då blir man bara "en i mängden". Dock är det lite pondus att rida för en klubb som Hogsta då de har flertalet ryttare på hög nivå. Vällingby däremot blir lite personligare, vi är bara ett fåtal tävlingryttare och Jennie och Hannah är de som rider på högst nivå (MsvB-A och Fei).
Jag vet verkligen inte vad jag ska välja?! Ingen klubb erbjuder egentligen mer än den andra.. Ni kanske har några kloka ord att dela med er av?! :D

Målen då inför nästa år?
Prio ett är att Royne och jag ska lära känna varandra till fullo och jag ska lära mig hitta rätt spänningsnivå hos honom på tävling (han får inte bli för laddad men heller inte för seg.).
Resultatmässigt så är ju första målet att få kvalen till MsvB. Vi har ju hunnit starta 3 MsvC, och bortsett från en flopp på 57% (överpigg häst..) så har vi legat på 60-61%. Så jag tror inte att de där kvalen är så jättelångt bort om jag ska vara ärlig.
Nästa steg är att framåt hösten kvala till MsvA, för att våren/sommaren 2013 kanske kunna starta det. Royne kan ju allt det där, det är bara piloten som behöver öva lite.. ;)

Jag fick en gång lära mig att ett mål ska vara realistiskt, det ska vara 50% chans att man uppnår det. Jag tror faktiskt att det är precis vad dessa mål är!

Nu är vi taggade och ska träna på som attan under vintern för att kunna starta näst säsong på bästa möjliga sätt!


Kommentarer
Postat av: Katrine

Ska bli kul att se hur det går. Tycker verkligen att Royal är så himla läcker! :D Men vad var det som hände med Frida egentligen? Blev hon skadad? :O

2011-12-06 @ 11:35:05
URL: http://ponnyprinzarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0