Stalldag à la Grape

Har spenderat hela den här dagen i stallet.
Körde till stallet vid halv 12 och fixade allt stalljobb medan Roynis var i hagen. Annelie, Hannah och Pernilla var på Hogsta för att spana in KMet lite, så jag hängde med dem en stund i ridhuset och såg några ekipage ;)
Vid 13 kom Roynisen in och så fick han äta och torka innn vi tog en liten promenad ute i kylan.

KMet var väldigt roligt att se! Här rider man på sin egna nivå och bästa procent vinner, så vi fick se allt från Lb:1 till GP kür! Alla hade verkligen gått all in när det gällde utklädnad och domaren (Gustaf Svalling) var mutbar! Vi fick se allt ifrån Fiona (i shrek) på sin åsna till Iprenmannen och Rosa Pantern. Domaren hade även en liten partytuta som han blåste i när det delades ut högre poäng - ett tut för en åtta, två tut för en nia och tre tut för en tia! Vann gjorde iaf Clara (Espinosa) som red GP kür på 85%!! Har en känsla av att partytutan inte var tst särskilt många gånger!
Tyvärr var Mellanstallet inte särskilt välrepresenterat, men till nästa år håller vi redan på och smider planer hehe ;)

Nu på kvällen annordnades en liten julmiddag i ridhuset som var trevlig där det ävn delades ut lite priser, bl.a. fick Maria pris för årets tävlingsinsats. Hon var nämligen påväg till Nyköping (samma tävling som jag och Roynis var på men hon skulle rida B4) när de ringde från botkyrka och behövde henne i Hogstas div 1 lag. Så Maria vänder iskallt om, åker till botkyrka och rider MsvB3!

KM är ju verkligen årets fest på Hogsta och det är så roligt att se alla så prydliga dressyrryttare verkligen bjuda på sig själva!

Jag hade kameran med mig, men tyvärr orkade jag inte ta några bilder. Kommer säkert komma upp på Hogstas fb-sida inom en snar framtid ändå ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0