Strömavbrott..

Jag vaknade imorse (somnade visst i soffan igår kväll fortfarande iklädd jeans..), fullständigt ovetande om att lille Dagmar hade varit i Stockholm och hälsat på. Kollade facebook och insåg att alla verkade ha honom på besök, men här i lilla Vällingby märkte jag ingenting.

Skulle rida lektion för Emma vid halv 5, men vid 15 ringer hon och säger att det har varit strömavbrott hela dagen på hela anläggningnen.. kult! Så jag och mami åkte till stallet snabbt som attan för att iaf hinna promenera en sväng innan mörkret kom. Jag hann väl gå i 20 minuter innan min extremt pigga häst fick spel och for runt som en galning. Under tiden vi hade promenerat hade mamma försökt sig på att mocka i mörkret. Lättare sagt än gjort. Jag har ju dessutom en box i hörnet utan fönster... Congrats!
Tycker egentligen mest synd om Clara som ska ha hand om min häst i tre dagar nu, hon kommer ha en rolig box att mocka imorgon och en extremt pigg häst att rida..!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej . Jag undrar var man kan köpa jw alt. Charles owen hjälmen? Kan inte du göra ett inlägg om vad som egentligen skiljer dem åt och vilken du tycker är snyggast. Vad jag förstått finns de enbart att köpa på nätet , men hur vet man vilken stl osv man ska ha? Jag menar det kanske skiljer sig i passform osv? Du kanske kan gör ett inlägg om sporrar för och nackdelar och vilka som är nr när? Frågestund igen kanske?

2011-12-27 @ 01:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0