13/2 2011

Jag hade väll berätt mig på en smärre katastrof dagen till ära, men icke!
Jag trodde han skulle vara en riktig kanonkula, och det var han förvisso, men en snäll sådan (om nu kanonkulor kn vra snälla? Hmm..).
I början känndes han lite kort i steget och väääldigt stel, men det blev bättre sen. Joggade ju bara lite lätt idag i både trav och galopp och som sagt så blev han mycket bättre när han kom igång. Stelheten är kanske inte så konstig, jag menar vi pratar om ponnyn som är stel som en jävla papperskorg om han har vilat i en dag! Vad hade jag egentligen förväntat mig när han har vilat 4 dagar? Att han ska hoppa runt som en konståkare eller? Kanske inte va ;)
Nej men ge honom två dagar så är han en riktig gymnast igen! :D

Imorgon ska jag rida lektion för Emma. Dock behöver vi ju inte ta ut honom till 100%, men det är ju alltid bra att få hjälp även om man inte kan rida fullt ut :) Så har jag ju alltid gjort med Dandy förut, då har annie hjälpt mig även under igångsättningarna. För all hjälp är ju bra :)
Ska även höra med annie om hon kan komma ut och hjälpa mig någon dag i veckan!

Kameran var faktiskt med idag, dock använde inte mamma den så flitigt som jag hade tänkt.. så ni får en "gammal" bild på min fina prins, men han är ju lika vacker för det :D



Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Älskar den där bilden på er! :D



SV; Jaa, precis! man tänker inte på innan vad som krävs för en tävling liksom.

2011-02-13 @ 22:45:19
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0