25/2 2011

Annie kom som sagt ut på kvällen och hjälpte mig lite med Dandy. Även Lollo och Hannah var med :)
Så jag åkte ut lite tidigare och mockade och fixade allt sånt och ryktade. Strax efter 7 kom hela gänget och då hade jag skrittat fram och även hunnit rida i 5 minuter. Dampis var rätt pigg i början, men väldigt oloss. Men för att vara dagen efter vila så var det ändå bra ;)
Vi jobbade mycket med galopp-trav-galopp-trav osv på volten. Det gör vi för att få honom att koncentrera sig ordentligt och verkligen börja tänka, annars blir han lätt väldigt loj. men han blir väldigt fin av det arbetet, dock måste jag tänka på att inte släppa ställningen i övergångarna.
vi fortsatte med samma spår hel lektionen, och så fort han blev lite loj så gjorde vi dessa galopp-trav övergångar och då fick han fart igen :)
Gjorde lite skolor i båda varven. Höger blir riktigt bra, men vänster är så sjukt svårt! Det blev iaf helt okej efter ett tag. Jag vill dock lite för mycket ibland och överrider.
I det stora hela så känndes han faktiskt ganska fin!
imorgon ska jag rida en stund på morgonen, dock blir det nog att jag rider själv eftersom annie skulle iväg på förmiddagen :)

Efter att jag ridit så blev det lite brådis eftersom jag skulle åka hem med Annie och Hannah. Och som pricken över i så hade inte personalen fodrat... -.- Så det var bara lägga på ett fördjävla kol. hannah hjälpte mig med Dandy medan annie och lollo hjälpte till att fodra :) Sterassade på som fan för att dom inte skulle behöva vänta så länge, och när jag skyndar mig så mycket så glömmer jag ungefär hälften av allt jag ska göra... Bl.a. att torka bort smutsen runt Dandys mule och fylla på hans ena vattenhink (den andra var helt full). Inegnting han dör av, men jag får så dåligt samvete när jag missar sånt.. .P Får väl ta igen det genom att ge prinsen lite extra kärlek imorgon :)


Världens finaste <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0