Min tävlingsoutfit

Fick en fråga om hur min tävlingsoutfit ser ut. Vet att jag skrivit ett sånt inlägg förut, men jag kan inte hitta det haha! Så här kommer ett nytt :)

Jag är alltid klädd i ett par vita ridbyxor från CRW (Hööks) som jag älskar, ett svart skärp med bling som även det kommer från Hööks, en svart kavaj från pikeur (vet inte vilken modell det är), mina svarta Cavallo weltmeister ridstövlar, en svart Charles Owen hjälm (Hampton Hat), Vita handskar från Roeckl, sporrar och någon form av håruppsättning. Nu senast invigdes min dounat som är köpt på Guro ridshop, och så fick jag låna Hannahs stora vita snodd att ha runt :)

Dandy har sitt svarta träns med vitfodrad nosgrimma och guld-silvrigt swarovskipannband. Sadeln är densamma som jag alltid har, likaså sadelgjord och fårskinnspadd. När det gäller schabrak har vi några olika att välja mellan, ett vitt med guld passpoal från Catago med mitt namn och klubb broderat i guld, ett vitt med brun kant och guld passpoal från Sjöhagen med mitt namn broderat i brunt, ett vitt med rak, blå kant och guld passpoal från Mias och ett vitt med rundad, svart kant och guldpasspoal. Har spanat in ett nytt som mer än gärna får komma hem till mig.. :D
Dandy har alltid lindor runt om på framridningen, oftast de från Glenn Gordon eller Mias, med paddar från Mias under. Vita boots från Equi Guard har han också alltid runt om. nu när det är kallt har han också alltid ländtäcke på sig, antingen ett mörkblått från Exclusive Horse Wear med gul och blå kant och våra namn broderat i gult elelr tysklandstäcket.

När vi åker så har han alltid ett täcke på sig. Är det varmt har han bara ett jättetunnt täcke eller ett nättäcke, för att skydda ryggen mot luftdragen som blir. Nu på vintern så är han mer utrsustad! Antalet fleecetäcken bestäms efter hur kallt det är helt enkelt! Sen har han ett par transportskydd från Bucas och en lädergrimma från Lyckås.

Tror nog det var allt! :)



Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Så sjukt snygga ni är tillsammans Karro!! :D



SV; HAHA - eller hur!? det bästa ju, go for it! :D

2011-02-07 @ 23:09:32
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0