Morgondagens planer

Måste först bara berätta hur grymma jag och Pillan var på att sälja fika idag! När vi stängde kl 16 så hade vi fan inte en enda kakbit kvar! gött! :D

Imorgon ska jag ju rida på min lilla Damphäst.. kan bli spännande om man säger så.. :P
I övrigt ska jag faktiskt inte göra någonting! Känns verkligen jättekonstigt att kunna skriva det haha! Har ju vant mig vid att alltid ha ett fullspäckat schema, framförallt på helgerna! Det ska ju ifs bli ganska skönt, men jag kommer nog vara stört rastlös redan vid lunch, och då har ju knappt halva dagen ens gått!
Jaja, jag kommer säkert på något spännande att hitta på. Är det fins väder kanska jag drar med mig kameran ut till stallet och så får mamai fota, eller så åker jag upp till v-by stallet och fotar lite heestisar. We will see ;)


Kommentarer
Postat av: Ida

Okey, jaa såna sporrar har jag testat för länge sedan, har för mig att han fick lite mer spurt :P Dock har jag inga, känns lite onödigt att köpa, när jag ändå bara använder sällan... Vi får se :P

Jo det är ju övergångarna man får köra sådär helt enkelt... Det vet jag ju egentligen redan hah, men det är bra att höra när det kommer från en annan person! Tack =)

2011-02-13 @ 08:42:36
URL: http://fagelbroryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0