Stockholm ridsport

I förmiddags åkte jag och mamma till Stockholm Ridsport, eftersom det ryktades om att Annelie hade köpt Hannahs stora vita hårsnodd till tävlingsuppsättningen där! Jag fick ju låna den när vi var i Årsta, och mumma vilken liten läckerbit det är! Så nu var jag ju självklart tvungen att köpa mig en egen :D

Så vi åkte ut till Stockholm ridsport, hittade snodden, kikade runt lite, hittade massa fina saker som gärna ville följa med hem men som inte fick det och gick sen och betalade. Det visade sig dock att vi hade 350 spänn i bonus! Så jag fick helt enkelt åka hem med en hårsnodd helt gratis! Så går det om man handlar mycket!

När jag ändå håller på och babblar om Stockholm ridsport så kan jag ju rekommendera er alla om den butiken! Den ligger lite off, men har fantastiskt fina saker. De flesta märkena finns, men även lite billigare saker (inte hööks-priser direkt, men riktigt snygga saker till ett ganska bra pris!). Hemsidan däremot är ingen höjdare och det går inte att beställa därifrån tyvärr!


Lite av den vita snodden syns iaf på bilderna :D


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag kan bara hålla med! Stockholm Ridsport är en av mina favoritaffärer - nära från jobbet har jag dit också... :)

2011-02-13 @ 17:49:41
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0