22/1 2011

Red lektion för Emma idag vid 3. Som vanligt var jag lite sen ner, så hon hjälpte mig lite med uppvärmningen också.
Hade kortsporrarna på mig, men han var så sjukt seg verkligen! Tack och lov hade jag tatt med mig långsporrarna ner så vi bytte bara. Och då jäklar gick han fram! Först trodde jag att han hade ont igen när han började bli sådär seg, men eftersom han går fram så himla bra på långsporrarna så tror jag faktiskt inte det, för det gjorde han inte när han hade ont :)

Idag var en sån här dag då han var dum, jobbig och ouppmärksam. Dessutom var han alldeles för rak i formen för att det skulle vara bra. Han blir lätt det när han är sådär seg, eftersom jag inte kan få med bakbenen ordentligt då. men när vi bytte sporrar och vi hade kommit igenom det där så blev det faktiskt ganska bra! Men vi nöjde oss med passet när vi kommit igenom allt, istället för att köra slut på honom redan idag!
Finns många naledningar till varför det gick som det gick idag. Bl.a. så var han bara ute 3h i stora sjukrutan på morgonen (han brukar gå ute 5 h), och då hann han ju stå inne så himla länge innan jag red. Dessutom har han inte gått riktigt ordentligt på två veckor pga att han var snorig och så, plus att vi var 11 st i ridhuset så man fick lixom inget riktigt flyt eftersom man var tvungen att tvärnita vartannat steg ;) Men men, det är smällar man får ta om man valt att vara på ett sånt här ställe ;)

Imorgon skulle jag egentligen ha tränat lille MusBus på morgonen, men jag hinner inte. Måste hinna plugga på morgonen och sen måste jag ha öppnat kafeterian till 11. Sen måste jag ut till Hogsta för jag ska träna någon gång vid 12-13. Därefter blir det en liten tripp till Knivsta för typ en träff med laget :)

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0