23/1 2011

Skulle ju träna Dampisen för Emma idag, men det skulle bli så sent så jag skulle inte hinna. Istället hjälpte hon mig lite samtidigt som hon själv red :)
Dandy var mycket bättre från början idag, inte alls lika seg som igår. Men han var ändå inte tillräckligt framme för skänkeln för att det skulle vara 100 % bra! Så då gav Emma mig hennes spö så fick jag rida med det två varv (har inte ridit med spö sen i somras eftersom han lär sig att jag inte har något spö inne på banan och lägger av så mycket då!), och jävlar vilken respekt han hade för spöt! Han sprang verkligen som en kanonkula!
Vi gjorde lite öppnor och slutor och han pinnade verkligen på. Gjorde dessutom några extremökningar i trav, jag kunnde knappt bromsa!
Sen när jag gav tillbaka spöt så var han faktiskt sådär allert för skänkeln som han var för spöt. La jag till skänkeln så tog han den!
Galoppen var bra, även om han blev lite väl stark där. Men i det stora hela så var den ändå bra!

Direkt efter träningen gjorde jag bara iordning honom och sen åkte jag och mami mot Knivsta för att vara med på Knivstaortens lagträff. Jag är ju inlånad till dereas div 1 lag, så nu ska vi bara vara med på uttagningen och se till att komma med haha! Nej men kan Dandy bara srpinga som han gjorde idag så borde det vara lugnt :)

Imorgon är jag ledig men jag ska upp och rida lilla MusBus någon gång på dagen. Annie ska hjälpa mig med honom och även rida på honom. Sen ska jag träna Dampisen för Emma 16.30. Vi ska rida igenom programmet och träna lite på sånt :)

Damphästen har dock fått skav på halsen av tyglarna, så jag var upp i butiken idag och skulle köpa ludd. Dock fanns det bara ett helt par i vitt, annars hade jag kunnat få ett blått och ett gult.. ehm aa fast nee ;) Så han fick ha två vit ludd på tyglarna! det var en häst som kom in i ridhuset och tyckte ludden var väldigt konstiga! :P
Kan dessutom tillägga att det var lugna gatan i ridhuset idag när jag red! Först var det bara jag och Emma, sen kom en häst till och när jag skrittade av kom typ 2 till! Lite skillnad från igår lixom ;)


Snyggt med vita ludd eller??
Dagen outfit
Schabrak
: Marinblått Equiline med lila kant
Lindor: Marinblåa Eskadron
Boots: Vita showmaster (mina svarta är totalt försvunna, ingen aning om vart jag har gjort av dom.. :( )
Ländtäcke: Tysklandstäcket
Fleecetäcke: Marinblått med vit och mörkgrön kant som köptes på Börjes för 75:- på Globen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

GRYM BLOGG DU HAR!

2011-01-25 @ 18:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0