30/1 2011

Började dagen med att åka med pappa till Bromma för att köpa en ny dator till mig. Han ville ha min gamla och jag ville ha en liten, så då blev det så ;)
Åkte direkt till stallet sen och mockade åt dandy medan han ändå var i hagen. Tog in honom sen och började gör irodning.
När han var redo så skrittade vi ut en sväng, självklart med gramanen på hehe ;) Det var rättså halt ute och eftersom Dandy bara har två broddar på varje hov så halkade han en hel del..  Var ute i ungefär en halvtimme och sen gick vi in i ridhuset.
I traven i början så känndes han lite konstig. Men jag tänkte att det kanske var för att han vilade igår och då var lite stel idag. Men I galoppen känndes det ännu mer. Han känns inte halt, men det är precis samma "symptom" som det har varit tidigare gånger han har blivit halt. Han vill inte sätta höger bak under sig, bjuder dåligt trots att jag har långsporrarna och blir nästan ostadig (vilket den ponnyn egentligen inte kan :O! )... Käns ju mindre bra om man säger så... Men jag pratade med Annie och hon ska komma och kolla på Dandy imorgon eller på tisdag. Emma kan ju se om han är halt, men annie vet ju precis hur han har varit innan han blivit halt osv. Så ja, det känns bra att hon ska komma och titta på honom!
Jag vet inte, hankanske bara har sträckt sig när vi skrittade ut eller att han gick och var spänd eller så. Men ja, vi får se helt enkelt.

Ni håller väl en tumme att han är fräsch redan imorgon, va?!


Omusklad och behandad ponny i somras, så långt ska det inte gå igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0