6/1 2010

Jag åkte till v-by imorse iaf och red på lilla Silverhingsten!
I början var han hemsk! Men efter ett tag när jag fått lite hjälp av annie så vart han riktigt fin faktiskt! Kunde länga halsen lite utan att han blev lång och stark och han gjorde kalasfina galoppfattningar från skritt! Han brukar ju studsa in i galopp eftersom han inte vet vilket bakben han ska använda först när man fattar från trav. Men från skritt blev det inte alls samma studs in i galoppen! Duttig MusBus!
Tycker det är väldigt synd att det inte är fler som vill rida på honom! Han är en så fin ponny men han skulle verkligen behöva arbetas ordentligt flera dagar i veckan! Men eftersom det inte finns någon duktig ryttare som vill rida på honom så blir det ju inte så tyvärr :(

Åkte hem och bytte om och sen ut till stallet för att rida lite på Dampis! Han har ju vilat två dagar, vilket brukar innebära att man ska styra runt ett kylskåp! Men inte idag inte! Han var riktigt pigg och fin, vart nästan lite för pigg och stark! Haha inte ofta man får den känslan på honom inte! Joggade honom bara lite, så red ungefär en halvtimme.

Imorgon jobbar jag och ska träna för Emma :) Känns så himla roligt att det verkligen går att träna nu. Har ju tillomed kunnat träna flera dagar på rad utan att han blir ett monster!


Pigg och glad är han iaf! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0