Tävling Årsta-Runsten 28/1 2011

Tävling var det ja!
var i stallet strax efter 12 och började fixa med lilla hästen. Han skötte sig faktiskt ovanligt bra när jag knoppade och fixade.
Strax före 4 kom Pellen och så åkte vi iväg!
Lastningen gick också ovanligt bra idag. Han har ju varit lite dum med det sista gångerna vi har varit ute och åkt. Han går in, och sen när jag ska krypa under bommen så går han ut igen. Men idag testade vi att ta ner frambommen så jag bara kunde gå rätt in, och då gick det riktigt bra! :)
Så ja, det bådade gott inför kvällen om man säger så!

Det var lite köer på vägen, men vi kom fram i väldigt bra tid. Så han behövde bara stå i trailern i ca 15 minuter innan vi tog ut honom. Dock var han väldigt jobbig när vi skulle sadla... Men det gick bra iaf :)
När vi skrittade bort till framridningen så skrittade han så himla bra verkligen! Så jag passade på att rida lite i skritten då ;)
På framridningen var han väldigt fin för det mesta, segade till några gånger men då tog jag bara spöt och gick på honom lite. Så innan vi gick in på banan så känndes han riktigt taggad!
Väl inne på banan så var han fin till en början, sen segade han till men då fattade jag galopp och rejsade en långsida, så då blev det bättre!
Själva programmet började bra, ända fram till första öppnan.. Då jävlar segade han till och höll sig seg ända till skritten..
Skritten och galoppen var helt okej. Förvända galoppen var BRA (det är väl nästan det vi har haft svårast med sista tiden eftersom jag böjer honom för mycket), och även de enkla bytena. Men i övrigt var det inte mycket som känndes bra...!
Dock syns det uppenbarligen inte så mycket som det känns, för han fick trots allt 60% (domaren låg lågt, vinnaren hade 65, men i övrigt låg de placerade på 63 och 62, synd det eftersom hon låg högt i c-ponny klassen!) !
Så poängen var ju inte dåliga, men jag har hellre en bra känsla än får ok poäng!

Känns verkligen surt att han ska bli såhär så fort det är tävling när han går så bra på träning.. :(
Han har ingen respekt för mig på banan för han vet att jag har inge mer än mina ben att använda, så han tar alla chanser!
Men jag har en plan nu, ska prata med både annie och emma om det imorgon... :D

Någon film får ni tyvärr inte se, men här kommer fyra bilder :)





Kommentarer
Postat av: MariAnne

Det var väl jättebra! bådar gott inför lagtävlan :)

2011-01-29 @ 12:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0