18/7 2011

Idag har Fridis fått jobba hårt, och inte enbart med mig på ryggen!
Vi pratade häromdagen om att emma skulle testa och sitta upp på henne för att hjälpa mig lite. Frida är ju en så stor häst i en så liten kropp! Så idag satt hon upp och red lite på henne och hon såg faktiskt inte jättelång ut! Värre var det när hon red Dandy när benen hängde en dm från marken haha, men Frida är ju maffigare än vad Dandy var!
När jag sen fick sitta upp igen så var Frida väldigt mjuk och fin. Emma sa att hon förstod att jag hade svårt att få henne kvick i benen eftersom ledningarna är lite lång hos Frida.. ;) Men hon visade också att det faktiskt gick att få frida så kvick som hon måste vara. Frida är inte perfekt byggd och har ju därför lite svårare än vad andra har, och då är det ju extra viktigt att jag hjälper henne genom att berätta för henne vad hon måste göra.

Jag tycker det är jättebra att tränaren kan sitta upp och rida lite på hästen ibland, dels för att tränaren antagligen är duktigare än man själv och därmed kan få igenom hästen ännu lite mer, men också för att ännu mer förstå vad som är svårt! För allt känns inte precis som det ser ut!
Vad tycker ni?!

Imorgon ska Frallan få vila och på onsdag ska vi iväg på hemligt uppdrag ;)

<p>Monsterponny &lt;3</p>
Outfit à la Frida
Träns: "Dressyrtränset" (Svart vitfodrat från Lyckås med guld-silvritg Swarovski pannband och vanligt tredelat bett.)
Sadel: Henri De Rivel
Schabrak: Vitt Mias med brun och beige kant
Padd: Fårskinn från Horse Dream
Lindor: Bruna Schockemöle
Paddar: Mias med teddy


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0