26/7 2011

Frida går lite på halvfart för tillfället. Hon har inte riktigt varit sig själv sista två veckorna, så därför har jag och Annelie (som äger Frida) beslutat oss för att låta henne ta det lite lugnt. Hon har ridits ungefär varannan dag och fått vila övriga dagar. Igår red jag henne och då känndes det inte alls bra. Så idag fick hon vila och gå på promenad och imorgon ska hon förhoppningsvis få gå lektion. Även om hon går på halvfart så kan man faktiskt behöva lite hjälp, och bara för att det är lektion så är det inte 100% träning! Sen ska hon få vila över helgen eftersom jag åker bort, och då passade det bra med vila för lilla fröken :)

Frida har även fått flytta ner i stora stallet idag. Vårt stall ska tvättas den här veckan så alla hästar är utspridda över anläggningen. Lite pyssel är det nog, men det är skönt när det blir rent, fräscht och nymålat!

Idag kommer även mina föräldrar hem. Har haft det superskönt utan dom en vecka, men skönt med någon som lagar mat åt en ;) Dock ska jag iväg till skansen ikväll med mina fina vänner Frida, Carro och Erica för att gå på allsång! Vi startade uppvärmningen redan igår, så idag är vi mer än redo för lite allsång ;)

When you try your best but you don't succeed.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0