8/7 2011

Började dagen med att möta upp min vän Frida (alltås inte hästen.. ;) ) i vällingby. Sen skulle vi ta oss kommunalt ut till Upplands Väsby.. Det var lättare sagt än gjort.. Tog väl sisodär 1,5 timme, men tillslut var vi iaf ute på Sthlm Ridsport. Det inhandlades 3 st schabrak till ponnyn, ett grått från Shockemöhle, ett vitt med brun kant från Mias och ett svart med beige kant från Jacson. Kunde ju lika gärna köpa tre när det var ta tre betala för två :D höhöh! Blev även ett par bruna benlindor till ponnyn.
Därefter skulle vi ta oss hem också.. Missade bussen från Solna men lyckades ta en annan som skulle göra att vi hann med bussen frn Brommaplan till stallet, dock hade vi då tre minuters marginal från det att vi kom till Brommaplan tills dess att 323 skulle gå... Och tre minuters marginal med Sl är inte någon höjdare.. Men otroligt nog så hann vi med bussen till stallet och slapp därmed gå.

När vi kom till stallet gjordes ponnyn iordning för ett kombinerat dressyr- och uterittspass. Vi gick nämligen ner till en äng där det finns ett upptrampat spår och red. Pållis blandade mellan att vara riktigt fin och att inte alls vara med på noterna. Men i det stora hela skötte hon sig bra! Hon får en väldigt bra galopp när vi rider ute eftersom framåtbjudningen kommer av sig själv då!
Jag red inte länge alls eftersom underlaget var så dåligt. Så istället skrittade vi en sväng och stötte bland annat på en kompis till både mig och Fritte på Norrby!

Imorgon ska hon iaf få gå dressyr "på riktigt". Och från och med nu är det ingen mesridning - Den stora feta ponnymagen ska bort!

Bjuder på ett litet smakprov från idag, fler bilder komme sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0