Duger inte..

Nej herregud, det här duger inte! Imorgon får jag skjuts till stallet vid halv 12-12 av snälla Annelie, så ska jag öht klara av att gå upp imorgon så borde jag nog hoppa ner i min gosiga säng snart. Sista tiden har jag sovit sisodär en 13 timmar varje natt.. Hej sömnbrist?! Dock inte de dagar jag har jobbat, då har jag ju varit tvungen att gå upp vid 7 och trots att jag bara sovit ett par timmar då så har det gått galant ;)
Imorgon ska ju Frallan vila så ev. ska jag skritta ut med Hannah. Sen på kvällen komemr mina käraste vänner Carro och Fritte hit och käkar middag! Elaka Erkan dissade oss och drog till Turkiet ist..

Appropå det där med stor häst.. Flera som har frågat vad det är för häst jag har kollat på, och ja det är ett par stycken nu. Inte jättemånga, men sisodär en 10-15 st har jag hunnit kolla på. Väldigt olika allihopa, både storleksmässigt, utbildningsmässigt, kvalitétsmässigt och åldersmässigt. Så ja, ni kommer märka vad det blir för häst den dagen hästen närmar sig stallet ;) Min drömhäst har jag hittat, men den blir det troligtvis inte..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0