30/6 2011

Istället för att packa ner en extra t-shirt (ifall det skulle bli sådär jobbigt svettigt som det blev igår..) så packade jag ner en tjocktröja imorse när jag skulle åka och jobba. Det visade sig att jag hade valt fel.. När jag var hemma var det molnigt ute, men när jag närmade mig stallet så sken solen som aldrig förr!
Dagen flöt iaf på bra, hästarna vilade och Emma var inte där så det var väldigt lugnt hela dagen.

Frida vilar sig i form inför helgen, så idag tog vi en promenad på 45 minuter. Eller ja, vi sprang faktiskt en bit också! Det var så himla mycket flugor och getingar, och trots att Frida var dränkt i flugspray så hängde getingarna på oss. Så för att bli av med dom så ökade vi tempot ett par gånger ;)
Gjorde klart allt i stallet sen och vi åkte därifrån redan vid kvart i 6, och då hade ju både jag och Josephine motionerat våra hästar! det hör inte till vanligheterna om man säger så att vi kommer därifrån så tidigt.. ;)

Imorgon rullar vi som sagt mot Gripen. Jag startar inte fören vid halv 3, så då hinner Frida gå ut i hagen en sväng imorgon bitti innan hon ska badas! Så nu får ni hålla alla tummar och tår för att Fridis sköter sig och att det inte regnar hela helgen! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0