Ny hjälm?!

Så här på sommaren är det inte roligt att sitta och rida i en steknade ridhjälm, och att rida utan hjälm ser jag ingen anledning till!
I dagsläget äger jag två hjälmar - en träningshjälm och en tävlingshjälm. Träningshjälmen är en svart Champion Showring. Snygg och stilren men helt sjukt varm! På vintern är det ju förvisso skönt, men såhär på sommaren behöver man inte mer än sätta på sig hjälmen så början man svettas ;)
Tävlingshjälmen är en svart Charles Owen Hampton Hat (Den billigare CO hjälmen!) med läderband. Den är också snygg och stilren men inte riktigt lika varm som den andra. Dock är det ju tävlingshjälmen, så den används inte mer än nödvändigt ;)

men nu när det är så fruktansvärt varmt så går det inte att rida i någon av hjälmarna! Därför är jag nu på jakt efter en ny hjälm!
En GPA Speed Air skulle inte sitta fel, men att lägga 5000 spänn på en hjälm är definitivt långt över min budget! Så istället har jag spanat in Lamicell Transformer, som halva mellanstallet har! ;) Den går loss på mellan 699:- och 999:-, såklart beroende på vart man köper den. Har funtat på en i rosa.. ELLER?! Nej jag skoja bara, svart-marin ska den vara isf!
Så, är det någon som har "erfarenhet" (säger man så om hjälmar? :P) av denna hjälmen, eller har ni helt enkelt några andra förslag?

 - Transformer hjälm


Kommentarer
Postat av: Ebba

Jag har den här modellen från lahttp://www.hastshopen.se/product.html/lamicell-master-hjalm?category_id=253micell:

Superskön och sval! :)

2011-06-13 @ 23:34:38
Postat av: Ebba

Oj gick inge vidare att länka. Denna modell har jag : http://www.hastshopen.se/product.html/lamicell-master-hjalm?category_id=253

2011-06-13 @ 23:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0