10/3 2011

åkte som sagt ut till stallet imorse för att rida på lilla Dampis. Han var lite seg, så jag red med ett spö och då blev det bättre. Vart ett lite lugnare jogging pass, precis som planerat. Dock gjorde han en öppna till vänster som var helt outstanding! Det är just skolorna till vänster som har varit svårast eftersom han inte bjuder där.

Åkte till skolan, hade två lektioner och sen tillbaka till stallet igen. Mockade åt Dandy eftersom han var i hagen och sen gick jag 25 minuter med Lille Laban :) När vi började gå så var vädret helt okej, eller ja det regnade inte iaf ;) Men precis när vi skulle vända och gå tillbaka igen så började det regna.. Då hade vi alltså ca 10 minuter innan vi var hemma.. Mindre roligt tyckte Laban, extremt hemskt tyckte Karro ;)

Hämtade in Dandy från hagen sen, och eftersom han var ensam kvar så var det ett helvete att få med honom upp. Eller ja, få med honom var väl inga problem, men att vi skulle komma upp tillsammans var desto svårare. Dandy blir HEMSK när han blir lämnad kvar ensam ute. Han är inte dum när han är ute, utan det är när man är påväg in som han blir ett monster. Men vi överlevde och kom up båda två tillsammans, dock med ett helt gäng bocksprång längs vägen ;)

Åkte upp till v-by stallet och red lektion på lilla MusseMus som inte alls var särskilt sammarbetsvillig idag heller. Men tydligen går inte hästarna i hagen just nu. Vet inte varför, men antagligen finns det en väldigt bra anledning till det eftersom de är väldigt måna om att hästarna ska få vara ute så mycket det bara går varje dag! Galoppen till höger var dock super efter ett tag. Men annars var det inte mycket annat som var bra, tyvärr.
Men jag ska antagligen åka upp och rida lite på honom imorgon eftersom jag slutar redan vid 11.30. Och då ska även annie rida lite på honom. dessutom ska jag prova att sätta på en remontnosgrimma.

Som sagt så är morgondagens plan att först åka till skolan. Dock har jag bara en lektion mellan 10.30 och 11.30. Sen ska jag alltså åka och rida MusseMus, för att till sist avsluta dagen med lektion för Emma på Dampis vid 18! Blir nog en rätt bra dag :)


Gammal bild på mig och Dampis, hade haft honom i två veckor här tror jag :)


Kommentarer
Postat av: carro

glashalt i hagarna samt att någon galen hest dragit igenom staketet :P

2011-03-10 @ 23:00:39
URL: http://strimmoravljus.blogg.se/
Postat av: Elin & Matilda - HÄSTBLOGGARE

Hejsan.

Just nu har vi en tävling på våran blogg.

Väldigt enkla regler och vem vet du kanske vinner!

Skulle vara jätte roligt om du ville delta.

Länk: http://teampf.blogg.se/2011/march/tavling-finaste-hastbild.html#comment



Kramar Elin och Matilda :)

2011-03-11 @ 08:12:25
URL: http://teampf.blogg.se/
Postat av: Katrine

Tänkte bara fråga vart du går i gymnasiet, verkar ju har rättså najs schema!!? :D

2011-03-11 @ 20:50:59
URL: http://ponnyprinzarna.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Jättehärlig bild!! :D

2011-03-13 @ 21:44:19
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Jättehärlig bild!! :D

2011-03-13 @ 21:44:19
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0