21/3 2011

Jag var ledig idag, så åkte till stallet vid 12 eftersom jag skulle rida lektion vid halv 2. Emma var lite sen med hästarna innan (inte helt ovanligt om man säger så ;) ), så jag skrittade 25 minuter innan jah började värma upp. Dandy var itne på sitt bästa humör om man säger så, gick och tryckte mot högerskänkeln och ville helst inte arbeta i en rund och låg form. Så det slutade helt enkelt med att Emma fick hoppa upp och rida lite på honom! Även om Emma inte är extremt lång, så har hon väldigt långa ben vilket gjorde att hon inte direkt såg så liten ut på honom :P Hon red honom i skritt och trav och tyckte han var en lat liten rackare! nej men hon visade framförallt i vilken form hon ville att jag skulle rida honom i. När jag sen hoppade upp igen så var det ju mycket lättare att veta hur han skulle se ut i formen. Det var iaf mycket bättre efter att Emma ridit, men han bjöd inte fult ut. Så då fick jag rida med ett spö ett par varv, och då vart han riktigt riktigt fin! Traven blev verkligen superbra!
Galoppen är svårare när jag rider med spö, eftersom han blir spänd och då blir rak och stark. Så då fick jag peta på honom med spöt och det slutade med att han höll på att ge sig in i en serie bocksprång, men jag hanna bromsa i tid tackolov! Efter det var han iaf fin i galoppen!

Det som stör mig dock är att han är så jävla dryg jämt! Han gör verkligen ingenting av sig själv och är så himla lat! Han är en sån jäkla ögontjänare och såfort jag harett spö i handen så springer han som en kanonkula! Egentligen gick passet väldigt bra, men på något sätt kunde jag inte riktigt vara nöjd direkt efteråt!!

Imorgon ska Dampisen vila, så jag åker ut på morgonen och går en sväng med honom!
Nu ska jag pallra mig upp till min andra dator där jag har alla mina bilder, så ska ni få ett trevligt inlägg fullt med bilder från senaste tiden :)

Sålänge får ni en bild på lilla MusseMus från i lördags!

Fina silverhingsten <3
Visst är han bra fin min lilla Silverhingst?! Iaf om man jämför med hur det såg ut förut haha :P


Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Ja, vad fin han är! :D Är han snäll som hingst? :)



Kram

2011-03-21 @ 21:07:34
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

SV; Hahahah, jahaa! :D lite småkul ju!

2011-03-21 @ 22:04:28
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/
Postat av: Cappeli

Nya stövlar?

2011-03-21 @ 22:35:57
Postat av: Fredrika Källström

SV; Jaa, vad kul! :D Då håller vi tummarna för att det inte blir någon karens! :D

2011-03-21 @ 22:36:57
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/
Postat av: Karro Grape

Cappelli: Nej nej, det är mina gamla kära stövlar! Men jag rider aldrig med dom på v-by annars eftersom dom bor på Hogsta. Men efetrsom dom ändå skulle hem för putsning så passade jag på att rida med dom en gång innan dom alsolspritsbadade :)

2011-03-21 @ 23:04:36
URL: http://karrodandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0