3/3 2011

Dampis fick som sagt ta en sväng i skogen idag igen! Han hälsar alla läsare att han gärna byter inriktnig - från dressyr till skogmulle! Han tycker verkligen att det är så himla roligt att få galoppera i skogen, och visst går det att rida dressyr i skogen också minsann! Idag trimmade vi lite på övergångar och enkla byten. Han stannar ju ofta upp både i övergångar och i de enkla bytena, så för honom är det verkligen kanon att träna på sånt ute där han bjuder så bra själv! När vi ridit slingan så vände vi mot Norrby och skrittade hem via norrby-backen, så fick han skritta lite extra länge. Totalt var vi ute i en timme.
Det är så roligt att se honom i skogen, för han tycker verkligen det är så himla roligt! Synd att ni inte kan få se bilder eller film, för det är verkligen en helt annan häst! :)

På kvällen åkte jag och red på MusseMus, som även han hälsar att han vill byta inrikting - fast från skogsmulle till dressyr! Traven börjar verkligen bli bra nu, sen ska vi bara lära oss att galoppera så är vi fit for fight! :D Idag red vi bara på i galopp på en volt för att han skulle få göra av med lite energi, och då blev det lättare till höger iaf, och det är ju högergaloppen som har varit svårast. Till vänster blev det inte jättestor skillnad men ändå lite!
Vart ju tyvärr ingen mer träning för hans del den här veckan. Och helgen är ju också tvärkörd.. Men men, vad ska man göra?

Imorgon står en heldags jobb på schemat! Dampis ska nog få gå lite dressyr imorgon. Har lit svårt att bestämma mig om man säger så! Jag vill ju så gärna rida ut, men det känns som att vi borde träna lite om vi ska tävla nästa helg! Jaja, vädret får avgöra! :P


Kommentarer
Postat av: Cappeli

Vart ska du tävla?

Känns som du måste göra ett nytt inlägg med planerad tävlingssesong!

2011-03-03 @ 21:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0