10/5 2011 uteritt och veterinärbehandling

Har två saker att meddela.
1. Jag har cyklat Nockeby-Hogsta, Hogsta-Nockeby, Nockeby-Hogsta och Hogsta-Kungsgårn... Mine ben är trötta!
2. 06.45 imorse tog jag av mig tjocktröjan, och sen gick jag i bara t-shirt fram till kl 19.45!!

Jobbade på förmiddagen innan jag åkte till skolan idag.
Efter skolan åkte jag tillbaka till stallet för att rida ut en sväng på min gulliga lilla ponny. Han skötte sig väldigt bra och vi kunde både trava och galoppera utan att göra kaprioller! Framsteg! Dessutom mötte vi inte en endaste älg på hela vägen! haha jag är verkligen livrädd för älgarna! :P lite väl misslyckat då att vi står uppstallade på en väldigt älgtät ö... ;)

Iaf, när vi kom tillbaka gjorde jag iordning alla saker och väntade in att Silvana (veterinären) skulle bli klar med alla andra hästar, eftersom hon skulle ta Dandy allra sist när de ordinarie (Dandy stod som reserv och skulle kollas om det fanns tid, vilket det gjorde på kvällen) var klara.
Hon kännde iaf på ryggen på honom och konstaterade att han hade ont på samma ställe där vi behandlade för lite mer än en månad sen. Jag hade ju bara tänkt att hon skulle titta på honom, men hon tyckte att vi skulle behandla på en gång så vi gjorde det. Men hon tyckte ändå vi skulle åka in med honom i nästa vecka för att röntga för att se att förändringarna inte har blivit värre.

Så nu är det promenad i 4 dagar, 2-3 dagars longering och sen ska han ridas som vanligt igen.
Men det jag är mest stolt över var att jag faktiskt pratade med henne helt själv! (okej, Josephine hjälpte mig med ett ord, men annrs så! :D) Haha! Jag och engelska är inte bästa vänner om man säger så, men jag lyckades göra mig förstodd och fattade nästan allt hon sa! Ibland fick jag köra på uteslutningsmetoden när hon frågade om "det ena eller det andra", men det gick bra ändå!

Imorgon ska jag ut till stallet på morgonen och promenera med Dandy. Josephines lilla Laban behövde sjukrutan ett par dagar, så då löste vi det så enkelt att Dandy går i hans paddock sålänge, alltså går han ut först vid 10. Och eftersom jag börjar skolan först vid 13.30 så blir det perfekt. Dock ska jag möta upp Marre vid 11 för att göra vår artikel till textkommunikationen.

Sömnig pånniie!
Såhär trött var Dampisen på kvällen efter behandlingen. Kan dock meddela att han inte behövde något lugnande, han stod så snällt ändå :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0