16/5 2011

Kort skolda, precis som varje måndag! Känns så skönt med att börja veckan med att ha en enda liten fjuttig lektion, som dessutom är så ojobbig den kan bli (mediakunskap = vi typ tittar på film, lär oss hur filmer och tidningar är uppbyggda, får testa att sända radio osv.)
Åkte ut till stallet på en gång sen och longerade Dampis. Han var mer vild än tam om man säger så.. Han tränade hellre kaprioller än tråkig galopp. Så fort jag manade på honom in i galopp så drig han iväg och gjorde en rad bocksprång! Tillslut kunde jag iaf få honom att trava lugnt utan att börja hoppa!
Eftersom vi ska in till Ultuna imorgon så skulle Dampis få sig ett bad, men eftersom schampot var slut så fick han nöja sig med en dusch ;) Medan han sen torkade så tog vi en promenad på 40 minuter, och då var han hur snäll som helst!

Imorgon ska vi som sagt in till Ultuna och röntga Dandy. Och av eftersom Annelie är så gullig och lånar ut sin buss så ska jag snart åka upp till v-by stallet för att hämta nyckeln av Hannah! Egentligen kan vi ju lika gärna köra triler, men eftersom Dandy verkligen uppskattar att åka i bussen och Annelie frågade om vi ville låna den så, tjaa varför inte? :)

<p>.</p>
Man kan ju faktiskt vara snäll också ;)

Söt är han ju iaf ;)
Dock kan man ju alltid lita på att han är söt, så det väger ju nästan upp alla dumheter ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0