26/5 2011 Frida

Red Fridisen på min lektion kl 18. Dock var det inte dressyr som stod på dagens schema, utan hoppning på galoppbanan! Frida är en riktig klippa i hoppningen, även om hon kan bli väldigt stark..
Så vi började med att trava ett par varv runt hela galoppbanan och travhoppa de två små hindrena som stod utställda. Sen delade vi upp oss i två grupper med tre i varje grupp och hoppade diket och en stock på lilla terrängbanan, och sen fortsatte vi runt paddocken och hoppade de tre hindrena på vägen brevid kortsidan av paddocken. Hindrena är ju inte så höga, men det sista är ganska brett. Så Frida laddade på ordentligt och hoppade av lite väl tidigt på sista hindret.. Behöver jag ens säga att jag med min fantastiska balans var nära på att få smaka lera?! Men jag höll mig kvar men missade däremot tt sväng in på "droppen"! Haha Karro med Kollen lixom! ;)
Men sen gick det desto bättre, utom en gång när Frida vill gå åt höger och jag åt vänster.. Så det slutade med att vi var påväg rakt fram upp i skogen istället!
Frida var dock den som blev trött först.. Där märker man verkligen vilken kondis våra fantastiska ridskolehästar har!
Det var iaf väldigt kul att hoppa idag! Frida är ju verkligen en riktig klippa, och jag hoppas att jag kan hoppa henne lite i sommar också!

Imorgon ska Annie hjälp mig lite med Frida! Hon har ju tränat både Hannah, Jennifer och Stella på henne, så hon känner ju hästen väldigt väl!
Dessutom ska jag rida lite på lille Dandy, eller ja, vi ska ut i skogen och så ska vi trava en kort sväng där det är bra underlag :)


Lilla damen har ju faktiskt tävlat i både hoppning och fälttävlan! :)


Kommentarer
Postat av: Veronica

men ååhh det är ju ginnys förra häst om jag inte minns fel xD eller så är jag helt ute och cyklar :P haha :P stod typ på hogsta för ett tag sen ?

2011-05-27 @ 00:30:47
URL: http://veronicaogilaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0