28/5 2011

började dagen ute på vällingby där jag red Frida. hade planerat att hon skulle få sig ett litet kondispass på galoppbanan, men Åsa sa att hon skulle vara ute med gruppen kl 10, så då tog vi ett varv runt "rundan". Först skrittade vi fram runt galoppbanan och sen tog vi oss ut på rundan. Vi galopperade faktiskt hela vägen, utom i nerförsbackarna och på något ställe där det var lite för hårt. Men de två långa nerförsbackarna kommer rätt tätt inpå varandra, så när jag hade skrittat ner för båda så vände vi och galopperade uppför igen för att sedan skritta tillbaka ner! hon måste ju verkligen träna upp både kondisen och styrkan nu!
När vi ridit hela rundan så galopperade vi fram och tillbaka en gång på vägen mellan ängarna och sen skrittade vi tillbaka till stallet. Väl tillbaka upptäckte jag att Åsa inte alls var med sin grupp i paddocken, så då tog vi ett varv åt varje håll på galoppbanan! ´
Frida tyckte verkligen det var superkul, och hon fick en väldigt bra galopp! Så vi avslutade med att rida ett par varv i paddocken, och hon skötte sig finfint! :)

åkte sen utt till hogsta och red dandy en sväng i skogen. Han tyckte det var lika roligt som vanligt, men han är väldigt snäll ändå! gjorde iordning allt med honom innan jag åkte hem, för att sen ge mig upp till v-by stallet igen för att kika på familjedagen och spela brännboll!
Dock var vi bara 6 st som var med på brännbollen.. Så vi delade upp oss i +17 och junisar! Det innebar att jag, Frida och Erkan bildade ett lag, och Pellen, Pillan och Jessica bildade ett lag. Behöver jag ens säga att vi 17plusare ägde ut junisarna?!?! haha vi kämpade verkligen för våra liv och var alla tre helt slut efteråt! Tur vi hade laddat upp med fika! :D

Morgondagen ser ut som sådan att jag ska jobba hela dagen på Hogsta. Har inte riktigt bestämt mig för vad Dampisen ska få hitta på, vi får se helt enkelt. Frida ska iaf vila så gulliga Pillan lovade att se till att hon fick gå på en liten promenad. Hon går ju i hagen hela dagen, men de rör sig ju trots allt inte jättemycket där och jag tror nog hon har lite träningsvärk efter dagens galoppträning i skogen ;)


fina lilla fridis <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0