30/5 2011

Känns helt sjukt att det är majs sista dag imorgon! Den här månaden har gått helt sjukt fort verkligen!
Nu är det iaf bestämt att Dandy ska släppas på bete ute på Norrby nu på onsdag! Vi hade ju inte tänkt det från början, och därför är han inte invand på gräs (så det får bli en snabbinvänjning ;) ). Men det känns skönt för honom att få gå där och ha det bra hela sommaren. Han kommer ju fortfarande vara till salu, men får alltså gå och lata sig hela dagarna fullt ut under tiden!
Så idag var vi ute på en promenad, och Dandy har kommit på att det finns massa gräs i dikena.. Bäst är det om man backar ner i diket och står där och äter.. knashäst! Så han var ett par vändor ner i dikena för att äta! Det är tur att han är så söt ;)

Mötte upp Ellenv på Brommaplan sen och åkte ut till v-by stallet så red vi en sväng för Annie. Frida känndes mycket bättre idag än vadhongjorde i fredags! Hade henne mycket mer "med mig" idag. Framförallt så blev galoppen mycket bättre idag, hon GALOPPERADE liksom! traven var också mycket bättre och Annie sa att hon generellt hade börjat trava bättre nu. Men det känns skönt att jag börjar hitta lite fler knappar på henne!
Vi ska faktiskt även åka till Gömmargården på träningstävling på fredag! Bara för att känna på och testa hur hon beter sig på tävling liksom! Vet inte riktigt vad jag rider för program, vi får se helt enkelt!

Imorgon ska jag och Ellenv rida för annie vid halv 10 på morgonen, så åker jag till skolan direkt efter det. Skulle egentligen ha jobat imorgon bitti innan skolan, men det behövdes inte. Så då passar jag på att rida Frida på morgonen så åker jag till Dandy efter skolan :)


världens bästa.. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0