Bära eller brista..

Efter väldigt mycket velande fram och tillbaka och en extrem dunderångest så har jag bestämt mig för att åka och tävla imorgon. Det får bära eller brista lixom. Egentligen vill jag nog inte åka, samtidigt som jag vill övervinna mig själv. Jag menar, säg att vi lyckas kvala till sm i sommar och så går det såhär galet dåligt dagarna innan, då måste jag ju åka iaf!
Så på så sätt är det nog bra att åka imorgon och låta mig själv vinna över mitt eget huvud!
13.45 har jag starttid, så jag ska rida lite för Emma på morgonen innan vi åker. För egentligen tror jag mest det handlar om att han är lite oriden! Så ja, det får helt enkelt gå som det går.

Nu måste jag verkligen packa! Eftersom jag inte har vetat hur det blir med morgondagens start fören nu så har jag inte ens börjat fundera över packningen ;)
Imorgon ska vi hämta upp Pellen vid halv 8 och så åker vi till stallet och knoppar Dandy, packar och fixar iordning allt. Vid 10 ska jag rida Dandy en sväng för Emma. Sen ska sakerna smörjas, Dandy ska ryktas och därefter packar vi in och åker iväg mot Lurbo.

Det får helt enkelt gå som det går, så ha inte för höga förväntningar på oss, för mitt mål för morgondagen är att han inte ska stanna! :D


Såhär bra ska det gå imorgon också!
Kommer fortfarande ihåg känslan efter det programemt..!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0