bästa Dampis <3

Motivationen ligger väl på noll efter den här dagen.
Jag har ju kännt hela veckan att han inte riktigt har varit på topp, men bestämde mig för att åka eftersom vi inte skulle ha något lag annars. Och hade jag tyckt att han kännts ofräsch hade jag ju ALDRIG åkt! Så dum är jag inte. Men han känns ju som sagt fräsch, men lixom lite konstig. Men min plan var att åker jag så har vi iaf ett lag!

Programmet gick ju som sagt åt skogen.. Han stannade två gånger i traven och galoppen var nog nästan 7-taktig.. Så ja, det förklarar väl det mesta. Men det är i dom lägena som jag är extra glad att jag har annie, för hon säger verkligen vad hon tror och vad hon tycker jag ska göra. Det gör ju Emma också, men annie känner jag så mycket bättre och fortfarande är det henne jag ringer först när jag undrar över något. Så blir det en tid över när Silvana kommer på tisdag så hoppas jag att Dandy kan få kollas då. Men oavsett vad så ska vi boka en tid på Ultuna för att röntga ryggen och frambenen för att se så att det inte har blivit värre.
Men det som är så svårt nu är ju att han inte känns ofräsch! Det var lite såhär han höll på ett tag i höstas - han gick på snällt framåt men det var lixom "helst inte, men okej då". Han är ju så himla snäll, så ibland tror jag att han går på ren vilja!

Jag har ju iaf strykt mig från Mantorp på lördag. Vem vet, kanske har Dampisen och jag gjort vår sista start tillsammans?! Vi låter framtiden avgöra (eller vad är det man säger? :P)...

Kvällen blev iaf bra med trevliga mäniskor och massa coola moves till ocoola låtar! Det hela slutade med att jag låg på tre stolar och sov, och precis när vi skulle åka så komemr det två bilar fulla med grabbar och ställer sig precis utanför ingången..

Nu ska jag hoppa ner i min gosiga säng och ladda upp inför morgondagen. Jag ska nämligen med Erkan och Max till Solna där de ska tävla lektionsmästerskapen. Dock blir det lite sovmorgon eftersom jag inte ska vara där fören vid halv 10!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0